Presentació del llibre 'Postals presents per a una mare absent', de Pep Garcia i Orri, a la Sala La Plana de l'Om a Manresa

Foto Pep Garcia


A Edicions L'Albí ens plau convidar-vos a la presentació del llibre 'Postals presents per a una mare absent', de Pep Garcia i Orri, a la Sala La Plana de l'Om a Manresa. El llibre compta amb el pròleg de la Cristina Maragall, filla d'en Pasqual Maragall i portaveu de la seva fundació per la investigació contra l'alzhéimer.

L’acte tindrà lloc a la a la Sala La Plana de l'Om a Manresa 
el dimarts 27 de febrer a dos quarts de vuit del vespre.

Manresa, febrer de 2018

Presentació del llibre 'Del Castellot de Viver a Queralt', de Climent Forner, al Pavelló de Suècia de Berga

climent forner

Edicions de L’Albí, Òmnium Cultural del Berguedà i el Casal d’Europa del Berguedà es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació del llibre 'Del Castellot de Viver a Queralt' de Climent Forner.

Hi intervindran, a més de l’autor, Jaume Farguell, president del Casal d’Europa, Xavier Pedrals, director de l’Arxiu Comarcal del Berguedà i prologuista de l’obra, i Jaume Huch, editor.

L’acte tindrà lloc el dissabte dia 18 de novembre, a sala d’actes del Casal d’Europa (Pavelló de Suècia), a les sis de la tarda.

En el transcurs d'aquest acte, es lliuraran també els premis instituïts en honor seu per Òmnium Cultural: Premis Climent Forner: el català, com a llengua d'acollida.

Entrevista: Marc Giró: “Una persona elegant no s’hauria de posar nerviosa per res”

Marc Giro

 

A ‘Manual de bones maneresMarc Giró recopila els consells que ha donat durant vuit anys al programa de TV3 ‘Divendres’: amb dosis de sentit de l’humor i també de sentit comú, hi explica des de com comportar-se a taula fins a com fer bé els petons.

Entrevista:
http://www.ara.cat/societat/MARC-GIRO-persona-elegant-nerviosa_0_1814818523.html

Article de: Laura Serra. Diari digital Ara.cat

Foto: Marc Giró en una sessió de fotografies per a Marie Claire, la revista on treballa a Madrid, on es va traslladar fa 15 anys. Autor: Daniel Alea.

Presentació del llibre 'Els mil colors de la vida', de Joaquim Sala i Pujolràs, al Pavelló de Suècia de Berga

576 1438105157sa4

 

Edicions de L’Albí, el Casal d’Europa del Berguedà, i Òmnium Cultural del Berguedà es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

Els mil colors de la vida de Joaquim Sala i Pujolràs

Hi intervindran, a més de l’autor, Jaume Farguell, president del Casal d’Europa, Florenci Besora, teòleg, i Jaume Huch, editor.

L’acte tindrà lloc el dijous dia 6 de juliol, a sala d’actes del Casal d’Europa (Pavelló de Suècia), a les set del vespre.

Berga, juliol de 2017

Presentació del llibre 'El moll de l'os', de Xavier Franquesa, al Pavelló de Suècia

9788415269496Benvolguts, benvolgudes,

Ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre 'El moll de l'os', de Xavier Franquesa, que tindrà lloc el proper divendres, dia 2 de juny, a les set de la tarda, a la sala d'actes del Pavelló de Suècia de Berga.

Xavier Franquesa (Barcelona, 1947) és, a més d'escriptor, pintor i catedràtic de dibuix a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Artista plàstic de dilatada trajectòria, ha realitzat exposicions a diverses ciutats, i té obra a museus i fons d'art prestigiosos, entre els quals la Col·lecció "La Caixa" d'Art Contemporani, el Museu de Vitòria i el centro de Arte Reina Sofía. Ha col·laborat com a crític a La Vanguardia i ha publicat diverses obres de narrativa. Va oparticipar, també, en el segon volum de relats del col·lectiu Naradors Centrals, 'Tot és possible' (L'Albí, 2014).

'El moll de l'os', editat dins de la col·lecció de Narrativa de L'Albí, aplega tres relats curts: "El Pep era el tresor", evoca un temps feliç, concretament el de la infància i el seu jardí, a través d'un discurs que accepta el destí dels seus mites; el segon, "Pel forat del pany", ens presenta la incertesa de l'acció o els efectes d'un rampell més enllà de les lletres; i, el darrer, "Sempre aquella torre", pretén invocar el final d'un temps iniciàtic...

Tot desitjant-vos un molt bon Dia del Llibre, us fem arribar una salutació ben cordial.

Jaume Huch, editor

More Articles ...

Page 2 of 3

Notícies